LAB Culinari: Trufes de cèrvol, un taller dolç per a tota la família!

Compartir

A través de l'activitat, els infants coneixeran la història de la fàbrica làctia de la Granja Soldevila de Santa Perpètua de Mogoda i, a posteriori, es convertiran en cuiners i cuineres per tal de crear el seu postre de nadal que té com a ingredient principal el formatge, un dels seus productes més emblemàtics.

Activitat organitzada pel Museu del Treball i la Indústria Viva.

Edat recomanada: a partir de 5 anys amb pares acompanyants.

Destaquem...

fasdfasdfsadfdasf

Llegir més...

El Grand Tour de Catalunya, ara en cotxe elèctric!

Llegir més...

Agenda

La Cubana - L'amor venia amb taxi, Teatre Romea Barcelona

03/12/2025 - 08/12/2025 ...

Llegir més...

Saló del Manga de Barcelona 2025

05/12/2025 - 08/12/2025

Llegir més...

Subscriu-te al nostre butlletí!

Rebràs noves rutes, sortejos, promocions i idees per gaudir de Catalunya cada setmana.